Boende

Holma folkhögskola erbjuder inget boende i nuläget. Men omkring oss i Höör och Skåne finns olika uthyrare och privatpersoner som kan tänka sig att hyra ut en bostad till studerande på Holma Folkhögskola. Dessa försöker vi samla på denna sidan. Kontakt sker direkt mellan deltagare och uthyraren.

Ullstorp

En bit utanför Höör finns Ullstorps stugby där man kan få hyra stuga under längre tid. Ullstorp ligger några kilometer ifrån Holma Folkhögskola.

Rum i Höör

En privat familj i Höör har rum med egen ingång toa och pentry att hyra ut till studenter och kursdeltagare för kortare eller längre tid. Centralt med 5 min till stationen (Åkersberg)
Vid intresse eller frågor, kontakta 2latarfesten@live.se.

Stuga i Höör

En famlij i Höör hyr ut en stuga som ligger på deras tomt. Stugan på 25 m2 har allrum, fullt utrustat kök och egen toalett och dusch och passar till en eller två personer. Vid intresse eller frågor kontakta Agneta via aggesros@hotmail.com

Rum i Höör

En familj i Höör hyr ut ett rum i sitt hus. Huset ligger ett lugnt villaområde i centrala Höör, cirka 2 km från Holma. Tillgång till badrum, kök och tvättstuga. Ingång direkt till rummet. I hyran ingår Wifi, el och vatten. I huset finns två vuxna och en tonåring (varannan vecka), en katt och en liten, snäll hund. Vid intresse eller frågor kontakta Harald via harald.liebensteingegner@lund.se

Bostadsgrupp på facebook 

På Holma Folkhögskola Deltagarnas grupp kommer det ofta upp annonser om folk som hyr ut rum, stugor eller vagnar. 

Bostad/ lokal/ sökes/uthyres/bytes/säljes/köpes i Höörs Kommun

Jobb och bostad i Höör, Hörby och Eslöv

Rulla till toppen