Boende

Holma folkhögskola erbjuder inget boende i nuläget. Men omkring oss i Höör och Skåne finns olika uthyrare och privatpersoner som kan tänka sig att hyra ut en bostad till studerande på Holma Folkhögskola. Dessa försöker vi samla på denna sidan. Kontakt sker direkt mellan deltagare och uthyraren.

Ullstorp

En bit utanför Höör finns Ullstorps stugby där man kan få hyra stuga under längre tid. Ullstorp ligger några kilometer ifrån Holma Skogsträdgård där en del av våra kurser bedrivs.

Rum i Höör

En privat familj i Höör har rum med egen ingång toa och pentry att hyra ut till studenter och kursdeltagare för kortare eller längre tid. Centralt med 5 min till stationen (Åkersberg)
Vid intresse eller frågor, kontakta 2latarfesten@live.se.

Rum i Stehag

Tre lediga rum i ”studentkorridor” i Stehag. I gamla hotellet i Stehag, ett fint gammalt hus alldeles intill stationen, finns lediga rum. Gemensamma ytor är ett stort fint kök, hall, korridor, toalett och badrum med tvättmaskin.
Stehag ligger 50 minuter på cykel från Holma Skogsträdgård, tåget till Höör tar 5 minuter och sen kan en gå därifrån på 20 min eller cykla på 10 min. Kontakt: Stehussv@gmail.com

Bostadsgrupp på facebook

Bostad/ lokal/ sökes/uthyres/bytes/säljes/köpes i Höörs Kommun