Alla evenemang är öppna för allmänheten, oftast behövs föranmälan.

- Detta evenemang har redan ägt rum.
Ta tillvara skörden med Lennart Pranter
2017-10-22 @ 10:00 - 17:00
Det finns många bra sätt att ta tillvara årets skörd av grönsaker, frukt, bär, kött, fisk och kryddor. Vilken metod är bäst för de olika livsmedel vi behöver vinterförvara i vårt klimat? Teori varvas med praktiska övningar hela dagen.
10-12 Introduktion av olika metoder att ta tillvara livsmedel
12-13 Lunch
13-15 Prova på olika tekniker som torkning och mjölksyrning
15-17 Anläggning av en cementrörsförvaring utomhus
Lennart är livsmedelsingengör och diplomerad permakulturist med sin design av S:t Hansgården i Lund.
Kostnad 300 kr inkl fika och lunch, till bg 5059-8929.
Info och anmälan: kicki.bobacka@gmail.com
Arrangör: Kickis Trädgård i samarbete med Holma folkhögskola och PIS
Info och anmälan: kicki.bobacka@gmail.com
Arrangör: Kickis Trädgård i samarbete med Holma folkhögskola och PIS