Alla evenemang är öppna för allmänheten, oftast behövs föranmälan.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sälj din mat på dina villkor

2017-06-10 @ 10:00 - 13:00

Holma Folkhögskola och Local Food Nodes välkomnar dig som existerande eller aspirerande lokal matproducent kan använda dig av ett helt nytt verktyg, localfoodnodes.org, för direktförsäljning till dina slutkunder!

Utlämningsplatser för lokal mat håller just nu på att dras igång runt om i Skåne (och resten av Sverige). Genom plattformen kan du vara med och sälja din mat på dina villkor!

Tillsammans med Local Food Nodes bjuder Holma Folkhögskola in till en förmiddag där vi kommer att gå igenom idén och hur det funkar, visa er hur ni kan använda er av plattformen och vara behjälpliga för alla som vill lägga upp sina gårdar och produkter, eller starta en lokal utlämningsplats.

Om ni redan nu vill vet mer finns ett webinarie som Local Food Nodes skapat tillsammans med Hela Sverige Ska Leva. Där presenteras idén och verktyget demonstreras samt frågor och svar kring upplägget diskuteras. Webinariet finns här.

Om du har andra frågor om workshopen kontakta info@localfoodnodes.org

Anmäler dig gör du på följande länk: https://goo.gl/forms/sB34Dybz2ojDUGDe2

Att ta med: Bild och textmaterial som du använder dig av för att marknadsföra dig som producent. Samt en laptop dator om du har, vi kommer att ha ett par extra tillgängliga ifall någon vill låna.

Detaljer

Datum:
2017-06-10
Tid:
10:00 - 13:00

Arrangörer

Holma Folkhögskola
Local Food Nodes

Plats

Studiefrämjandet i Lund
Fabriksgatan 2A
Lund,
+ Google Map

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *